BMF inngår partnerskap med Youplus Livsforsikring NUF

17.11.2023

Vi er stolte av å kunngjøre vår nylige partnerskapsavtale med Youplus Livsforsikring NUF – et progressivt og digitalt orientert selskap basert i Trondheim. Dette betydningsfulle partnerskapet markerer en milepæl for Byggmesterforsikring AS, da vi utvider vårt utvalg av forsikrings- og pensjonsprodukter spesifikt rettet mot byggebransjen. Samarbeidet tar til fra 1. januar 2024.

Kolbjørn Røstelien, Administrerende Direktør i BMF, uttrykker sin begeistring: "Vårt samarbeid med Youplus Livsforsikring NUF vil gi våre kunder tilgang til en fremtidsrettet forsikringsløsning. Vi ser frem til å samarbeide med Youplus for å styrke vår portefølje og tilby enda bedre tjenester til våre kunder."

Arne Marius Roel Kirknes, Administrerende Direktør i Youplus Livsforsikring NUF, deler begeistringen og uttaler: "Partnerskapet med Byggmesterforsikring AS representerer en viktig og spennende mulighet for oss. Det gir oss sjansen til å bringe våre innovative og digitale forsikringsløsninger inn i en ny bransje. Vi er forpliktet til å levere løsninger som gir økonomisk trygghet og ser frem til et givende samarbeid."

Youplus Livsforsikring NUF, med base i Trondheim, har som formål å forenkle forsikringsprosesser og gjøre dem mer tilgjengelige gjennom innovative og kundefokuserte tilnærminger. Selskapets fokus på digitalisering og skreddersydde tjenester gjør dem til en ideell partner for Byggmesterforsikring i vårt felles mål om å tilby en helhetlig forsikringsløsninger.

Dette partnerskapet markerer en ny æra for Byggmesterforsikring AS, hvor vi forplikter oss til å fortsette å levere førsteklasses forsikrings- og pensjonsprodukter som møter behovene til byggebransjen. Vi ser frem til å dele fordelene av dette samarbeidet med våre verdifulle kunder og å videreutvikle vår portefølje for å møte og overgå deres forventninger.

Vennligst merk at dette samarbeidet trer i kraft fra 1. januar 2024.

Byggmesterforsikring AS:
Nordbyveien 70, 1406 Ski, Norge
(+47) 64 86 46 00
firmapost@bmf.no

Youplus Livsforsikring NUF:
Steinar Moen Sund
(+47) 906 29 251
sms@uplus.no
www.youplus.no