Gar-Bo Försäkring AB Kunngjør Strategisk Samarbeid med BMF

17.11.2023

Gar-Bo Försäkring AB, en ledende leverandør av byggrelaterte forsikringer og tjenester i Norden, kunngjør i dag et strategisk samarbeid med Byggmesterforsikring AS, en betydelig leverandør av forsikringer og garantier i byggebransjen i Norge. Dette samarbeidet er et viktig ledd i GarBos vekststrategi og mål om å forsterke sin tilstedeværelse i Norden. Samarbeidet vil gjelde fra 01.01.2024.

Linnea Moberg, administrerende direktør i Gar-Bo Försäkring AB, uttrykker entusiasme for samarbeidet og uttaler: "Dette samarbeidet med Byggmesterforsikring AS representerer en spennende mulighet for oss til å utvide våre tjenester og styrke vår tilstedeværelse i Norden. Vi ser frem til å samarbeide for å tilby innovative og skreddersydde forsikringsløsninger til det norske markedet."

GarBo, med over 30 års erfaring i bransjen, har blitt en pålitelig partner for både privatpersoner og bedrifter i Sverige. Siden 1989 har de tilbudt forsikringer, besiktelser og spesialisttjenester som bidrar til økt kunnskap, en tryggere byggeprosess og redusert økonomisk risiko for kundene sine. Siden 2019 har GarBo rating hos ratinginstitutet AM Best med en Long-Term Issuer Credit Rating vært bbb+ med stabile utsikter. Ratingen er en bekreftelse på GarBos sterke balanse, operasjonell ytelse og stabil risikostyring.

Kolbjørn Røstelien, daglig leder i Byggmesterforsikring AS, kommenterer: ”Ved å samarbeide med Gar-Bo Försäkring AB, vil vi styrke vår evne til å betjene våre kunder med enda bedre produkter og tjenester. Dette partnerskapet er et viktig steg mot å bygge et sterkere og mer trygt forsikringsmiljø for byggebransjen i Norge.”

Byggmesterforsikring AS, etablert i 2003 og heleid av Byggmesterforbundet, har utviklet seg til å bli en viktig aktør for byggebransjen i Norge, og tilbyr forsikringer og garantier til en bred kundebase, inkludert medlemmer og ikke-medlemmer av Byggmesterforbundet. Deres mål er å tilby de beste forsikrings- og garantiordningene for seriøse håndverksbedrifter. Partene har siden 2020 samarbeidet om leveranser av byggsikkerhetsgarantier i det norske markedet, og utvider med denne avtalen samarbeidet ytterligere.

Vennligst merk at dette samarbeidet trer i kraft fra 1. januar 2024.

Byggmesterforsikring AS:
Nordbyveien 70, 1406 Ski, Norge
(+47) 64 86 46 00
firmapost@bmf.no

Gar-Bo Försäkring AB:
Norrlandsgatan 15, 111 43 Sverige
(+46) 010-221 88 00 
info@gar-bo.se