Er du rammet av flom eller ras eller står du i fare for å bli det?

Av Julianne Nagy 8. august 2019

Store nedbørsmengder har den siste tiden medført mange skader etter flom og ras. Faren er enda ikke over, og det kommer dessverre til å bli flere skader utover høsten.

Les mer

Temaer: forsikring for håndverkere, skadeoppgjør, Vannskade, Skade, Alle artikler

Velg den rådgiveren for prosjektforsikringene som kan mest om bransjen

Av Helge Gulbrandsen 26. mai 2017

For å være sikker på at du har de rette forsikringene er det viktig å velge en leverandør som kan byggebransjen slik at du kan får den beste rådgivningen. 

Les mer

Temaer: leverandør av forsikring, forsikring, forsikring for håndverkere, forsikring for byggmestere, Prosjektforsikring

Sjekkliste for valg av forsikring

Av Byggmesterforsikring 15. mars 2017

Du vet kanskje hva slags forsikringer du er pålagt av loven å ha, og hvilke som er anbefalt for håndverkere, men det kan likevel være lurt å passe på at du har fått med deg alt. Derfor har vi laget denne sjekklisten, slik at du kan være sikker på at du ikke har glemt noe, innen du kjøper ny forsikring.

Les mer

Temaer: forsikring, forsikring for håndverkere

Om bloggen

På bloggen vår får du både praktiske råd og tips som kan spare deg for økonomiske tap, og oppdateringer på hva bedriften din må ha i orden for å kunne arbeide innenfor regelverket. Målet er å gi deg gode råd som du lett kan ha nytte av i arbeidshverdagen din.


Besøk også bmf.no 

Siste innlegg

Søk i bloggen