3 ting du må huske å forsikre på byggeplassen

Av Byggmesterforsikring 31. juli 2019

Vurderer du å droppe en forsikring på byggeplassen? Det er jo tross alt penger å spare. Og skulle noe gå skeis kan du alltids bare slå deg selv konkurs. Eller er du en ansvarlig håndverker som ønsker være sikker på at du har forsikret alt på byggeplassen? I så fall er dette innlegget til deg.

Les mer

Temaer: forsikring, byggforsikring, Alle bloggposter

5 forsikringstips for bygg under oppføring

Av Byggmesterforsikring 22. desember 2017

Mange forsikringskunder er usikker på hvor lenge forsikringsdekningen varer, og hva den innebærer. Dette er kritiske spørsmål det er viktig å finne svar på, for det kan fort bli dyrt dersom du ikke forstår dekningene du har tegnet. Derfor har jeg laget en liten liste med tips over ting du bør tenke på når du skal forsikre et bygg under oppføring.

Les mer

Temaer: forsikring, byggforsikring, Alle artikler

Forsikring av stillas: En guide for byggmestere

Av Byggmesterforsikring 8. september 2017

Mange byggmestere har i dag egne stillaser de bruker på prosjektene sine, og det er ikke alle som er klar over kravene som stilles for at stillasene skal være dekket av forsikringen. Er du sikker på at du har tilstrekkelig forsikring på ditt stillas?

Les mer

Temaer: forsikring, byggforsikring, forsikring for byggmestere, Alle artikler

Ofte glemte forhold i bedriftens generelle forsikringsbehov

Av Byggmesterforsikring 22. mars 2017

Når forsikringsselskapet kjenner bedriften vil som regel det grunnleggende behovet være ivaretatt, men selv i de beste samarbeid skjer det faktisk at det dukker opp skader der eier ikke er forsikret på grunn av forglemmelser.

Les mer

Temaer: forsikring, byggforsikring, forsikring for byggmestere

Slik unngår du forsikringsfellene

Av Byggmesterforsikring 26. oktober 2016

Det er lederens ansvar at bedriften er riktig forsikret. Bedrifter i byggebransjen utsettes daglig for betydelig risiko. En av de viktigste måter å redusere risiko for bedriften er å sørge for riktige og gode forsikringsdekninger. Mange småbedrifter har mangelfulle forsikringsløsninger.

Les mer

Temaer: forsikring, byggforsikring, Alle artikler

Det er lønnsomt å ha gode forsikringer

Av Byggmesterforsikring 16. september 2016

Vær forberedt på det uforutsette - med gode forsikringer. En erfaren byggmester med over 35 års erfaring forteller hvorfor det er lønnsomt å ha gode forsikringer. 

Les mer

Temaer: forsikring, byggforsikring, skadeoppgjør, Alle artikler

Om bloggen

På bloggen vår får du både praktiske råd og tips som kan spare deg for økonomiske tap, og oppdateringer på hva bedriften din må ha i orden for å kunne arbeide innenfor regelverket. Målet er å gi deg gode råd som du lett kan ha nytte av i arbeidshverdagen din.


Besøk også bmf.no 

Siste innlegg

Søk i bloggen