Bedrifter med felles eiere - Er du i faresonen?

Av Byggmesterforsikring 7. mai 2019

Vi ser at mange etablerer flere juridiske foretak, blant annet er det vanlig at byggmesterforetak etablerer utbyggingsselskap. Enkelte oppretter også et holdingselskap i tillegg som helt eller delvis eier de øvrige selskapene. Bakgrunnen for slike etableringer kan være mange, men vi går ikke nærmere inn på det her.

Les mer

Temaer: forsikring, forsikring for byggmestere, Alle artikler

Er du sikker på at ditt forsikringsselskap holder hva det lover?

Av Byggmesterforsikring 20. november 2018

Det finnes mange ulike forsikringsselskaper å velge mellom dersom man er på jakt etter forsikring. Lovnadene er ofte det samme: “best forsikring til lavest pris”, men til tross for dette kan forskjellene mellom tilbyderne være store.

Les mer

Temaer: forsikring, forsikringsselskap, forsikring for byggmestere

Forsikring av stillas: En guide for byggmestere

Av Byggmesterforsikring 8. september 2017

Mange byggmestere har i dag egne stillaser de bruker på prosjektene sine, og det er ikke alle som er klar over kravene som stilles for at stillasene skal være dekket av forsikringen. Er du sikker på at du har tilstrekkelig forsikring på ditt stillas?

Les mer

Temaer: forsikring, byggforsikring, forsikring for byggmestere, Alle artikler

Velg den rådgiveren for prosjektforsikringene som kan mest om bransjen

Av Byggmesterforsikring 26. mai 2017

For å være sikker på at du har de rette forsikringene er det viktig å velge en leverandør som kan byggebransjen slik at du kan får den beste rådgivningen. 

Les mer

Temaer: leverandør av forsikring, forsikring, forsikring for håndverkere, forsikring for byggmestere, Prosjektforsikring

Ofte glemte forhold i bedriftens generelle forsikringsbehov

Av Byggmesterforsikring 22. mars 2017

Når forsikringsselskapet kjenner bedriften vil som regel det grunnleggende behovet være ivaretatt, men selv i de beste samarbeid skjer det faktisk at det dukker opp skader der eier ikke er forsikret på grunn av forglemmelser.

Les mer

Temaer: forsikring, byggforsikring, forsikring for byggmestere

Om bloggen

På bloggen vår får du både praktiske råd og tips som kan spare deg for økonomiske tap, og oppdateringer på hva bedriften din må ha i orden for å kunne arbeide innenfor regelverket. Målet er å gi deg gode råd som du lett kan ha nytte av i arbeidshverdagen din.


Besøk også bmf.no 

Siste innlegg

Søk i bloggen