Hva betyr FG-godkjent?

Av Byggmesterforsikring 25. september 2019

I sikkerhetsforskriftene som tilhører vilkåret til forsikringsdekningen din står det ofte noe sånn som «Skal være låst med en FG-godkjent låseenhet». Det kan også stå i vilkåret at egenandel ved brann-, innbrudd- eller vannskade kan reduseres dersom boligen er sikret med en FG-godkjent brann-, innbrudd- eller vannalarm. Men hva betyr egentlig FG-godkjent?

Les mer

Temaer: innbrudd, tyveri, Alle bloggposter

2018 oppsummert: De 5 mest leste bloggartiklene

Av Charlotte Nordby Riise 18. desember 2018

2018 er på hell og det er på tide med et tilbakeblikk på året som er gått.

Vi har samlet de 5 mest leste artiklene fra bloggåret 2018, og vi anbefaler at du tar en kikk på disse hvis du ikke har fått de med deg før.

Les mer

Temaer: yrkesskadeforsikring, skadeoppgjør, Skade, Alle artikler, tyveri, Garanti, Bilforsikring, bilskade, Alle bloggposter, privat

Tar du sommerferie i sosiale medier? Innbruddstyvene følger med

Av Byggmesterforsikring 16. juni 2017

Det er ikke alltid bare vennene dine som følger deg på sosiale medier. Hvor mye bør du egentlig dele av ferien din?

Les mer

Temaer: innbrudd, Alle artikler, tyveri

3 tips for å unngå innbrudd i brakker

Av Byggmesterforsikring 5. januar 2017

Innbrudd i brakker er et velkjent problem. Sikkerheten ved disse er ofte lav samtidig som det er generelt lite vakthold på byggeplasser etter endt arbeidstid. Dette kombinert med at brakkene ofte inneholder en del verdier gjør de til attraktive mål for innbruddstyver. Så hvordan kan du sikre deg mot innbrudd i brakkene dine?

Les mer

Temaer: Alle artikler, tyveri

Hvordan unngår du tyveri i containerne?

Av Byggmesterforsikring 8. desember 2016

Tyveri på byggeplassen er et stort problem for byggenæringen. I følge en undersøkelse gjennomført av Byggenæringens landsforening viste det seg at 90 prosent av de store bedriftene i byggenæringen har hatt tyveri fra byggeplass (kilde). De fleste låser nå utstyret sitt inn i containere, men hvordan sikrer du containeren din mot innbrudd?

Les mer

Temaer: Alle artikler, tyveri

Forsikringsoppgjør etter innbrudd eller tyveri

Av Byggmesterforsikring 16. september 2016

Innbrudd og tyveri er et stadig økende problem. Et innbrudd med tilhørende tyveri er kostbart både for forsikringstaker og for forsikringsselskap.

Les mer

Temaer: forsikring, innbrudd, Alle artikler, tyveri

Om bloggen

På bloggen vår får du både praktiske råd og tips som kan spare deg for økonomiske tap, og oppdateringer på hva bedriften din må ha i orden for å kunne arbeide innenfor regelverket. Målet er å gi deg gode råd som du lett kan ha nytte av i arbeidshverdagen din.


Besøk også bmf.no 

Siste innlegg

Søk i bloggen