6 tips for en brannsikker jul [video]

Av Byggmesterforsikring 3. desember 2019

I julehøytiden har mange fokus på hygge og samvær med familien. Vi pynter til jul, og baker og lager tradisjonsmat. Samtidig er det dessverre også den måneden i året med flest branner. Følger du våre seks tips for en brannsikker jul kan du kan du imidlertid være sikker på at du går juletiden trygt i møte.

Les mer

Temaer: Brannsikkerhet

Slik unngår du et underforsikret innbo

Av Ronny Dervo-Lehn 19. november 2019

Det er ikke alltid så lett å vite hva slags verdier man har i huset. Mange forsikringskunder har derfor et underforsikret innbo. Vet du egentlig hvor mye tingene dine er verdt?

Les mer

Temaer: forsikring, Brannsikkerhet, Alle artikler

8 Forhåndsregler for Sikkerhet i Julen

Av Byggmesterforsikring 1. desember 2016

Julen er en tid for hjemmekos, med fyr på peisen og stearinlys på bordet. Dagene tilbringes som regel sammen med familie og venner, vi spiser god mat og koser oss gjerne med noe godt drikke. Julen er en koselig tid som de aller fleste kun forbinder med glede, men denne tiden er dessverre også en høytid for brann og andre ulykker.

Les mer

Temaer: Brannsikkerhet, Alle artikler

Om bloggen

På bloggen vår får du både praktiske råd og tips som kan spare deg for økonomiske tap, og oppdateringer på hva bedriften din må ha i orden for å kunne arbeide innenfor regelverket. Målet er å gi deg gode råd som du lett kan ha nytte av i arbeidshverdagen din.


Besøk også bmf.no 

Siste innlegg

Søk i bloggen