Bloggåret 2018

2018 er på hell og det er på tide med et tilbakeblikk på året som er gått.

Vi har samlet de 5 mest leste artiklene fra bloggåret 2018, og vi anbefaler at du tar en kikk på disse hvis du ikke har fått de med deg før.

1. UTFORDRINGER MED ORDINÆRE BANKGARANTIER

Er du entreprenører har du sannsynligvis blitt møtt med ett eller flere krav om å stille bankgaranti. Enten det er for en jobb du skal påta deg, som sikkerhet for rettmessig betaling eller som sikkerhet i forbindelse med en husleveranse, for å nevne noe.

For å få løst dette har du naturligvis vært i kontakt med banken din, med håp om å få til en rask og enkel løsning. Utfordringen viser seg når banken både bruker lengre tid enn du først trodde og ikke minst krever vesentlig mer av deg enn hva du hadde forventet.

Les artikkelen her

2. UTLØPER YRKESSKADEFORSIKRINGEN VED FYLTE 67 ÅR?

Det er et legitimt spørsmål. Økt levealder og bedre helsemessige forutsetninger for å jobbe lenger, bidrar til at stadig flere ønsker å delta i arbeidslivet i høyere alder. Pensjonsreformen fra 2011 og en økning av arbeidsmiljølovens aldersgrenser på sin side, tilrettelegger for et lengre arbeidsliv. Så hva er svaret? Utløper yrkesskadeforsikringen når du fyller 67 år?

Her gir vi svaret en gang for alle.

Les artikkelen her 

3. HOVEDENTREPRENØRENS GUIDE TIL SKADEBEHANDLING ETTER        OVERLEVERING

Dekker forsikringen feil eller tabber vi selv har gjort? Hvordan forholder vi oss til krav fra våre kunder? Hva bør vi gjøre når byggherre eller oppdragsgiver kontakter oss med melding om reklamasjon etter overlevering? I denne artikkelen får du svarene du trenger, og råd og tips om hvordan du best kan håndtere eventuelle skader, feil og mangler etter overlevering.

Les artikkelen her

 

4. FORSIKRINGSOPPGJØR ETTER INNBRUDD ELLER TYVERI

Innbrudd og tyveri er et stadig økende problem. Et innbrudd med tilhørende tyveri er kostbart både for forsikringstaker og for forsikringsselskap.
Forsikringstaker har mye å hente på enkle forebyggende tiltak.

Les artikkelen her

 

5. HVA GJØR DU VED SKADE PÅ BILEN

Ulykker og skader på bilen skjer heldigvis ikke så ofte. Men derfor får vi også flere henvendelser i løpet av en uke hvor kunden lurer på hvordan han skal forholde seg etter skaden har skjedd. Vi gir deg tipsene som gjør deg mer forberedt dersom du skulle komme ut for en hendelse.

Les artikkelen her

 

Gratis e-bok: En forsikringsguide for håndverkere